Brødsmulesti
Skal du ha salat, suppe, grillmat, pasta, gryte, meze, lasagne, reker, spekefat, blåskjell, koldtbord eller tapas til middag? Da passer det med brød til!
Velg blant våre favorittoppskrifter, og server hjemmebakt brød til neste middag.
Focaccia skuffer aldri. Lag den eltefri, med surdeig eller vanlig fremgangsmåte - borte blir den uansett!
Nysgjerrig på eltefri bakst?
Loff, en ekte klassisker. Obligatorisk til koldtbordet, og kan formes som du vil.
Fransk brioche er et skikkelig luksusbrød. Masse smør gjør baksten luftig, myk og saftig. Kan brukes til tapas, eller som burgerbrød til grillmaten.
Brød på grillen er overraskende enkelt og fantastisk imponerende. Server grillet focaccia med litt olje og krydder eller godt smør
Et klassisk fransk brød, med lang og tynn form. Baguette har sprø skorpe og myk kjerne, og passer like godt fersk med urtesmør, som til bruschetta.
Myke, lune og enkle å lage. De trenger nesten ikke heving, stekes raskt i panne og lages med ingredienser du kanskje allerede har i skapet. Perfekt som tilbehør til suppe og salater. Akkurat passe seige, akkurat passe myke og skikkelig gode!