Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glutenfritt pestobrød

Glutenfritt pestobrød

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g smør
  • 6 dl melk
  • 1 pk tørrgjær
  • 1,5 ts fiberhusk
  • 250 g jyttemel
  • 500 g semper mix
  • 2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 stk. egg

Fyll:

  • 0,5 glass pesto
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sett spennende smaker på brødet! Her har vi bakt et glutenfritt brød med pesto -  nydelig med en skive god ost på eller som tilbehør til supper og salater. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g smør
  • 6 dl melk
  • 1 pk tørrgjær
  • 1,5 ts fiberhusk
  • 250 g jyttemel
  • 500 g semper mix
  • 2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 stk. egg

Fyll:

  • 0,5 glass pesto

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Varier gjerne fyllet. Rød pesto, tapenade, sjokolade, urte- eller kryddersmør gir også spennende smaker på brødet.

Server brødet til en suppe eller en gryte, som en del av et tapasbord eller som tilbehør til en god salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 24.07.2024 21:07:29