Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Glutenfritt pestobrød

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 150 g smør
  • 6 dl melk
  • 1 pk tørrgjær
  • 1,5 ts fiberhusk
  • 250 g jyttemel
  • 500 g semper mix
  • 2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 stk. egg

Fyll:

  • 0,5 glass pesto
Del

Glutenfritt pestobrød

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sett spennende smaker på brødet! Her har vi bakt et glutenfritt brød med pesto -  nydelig med en skive god ost på eller som tilbehør til supper og salater. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 150 g smør
  • 6 dl melk
  • 1 pk tørrgjær
  • 1,5 ts fiberhusk
  • 250 g jyttemel
  • 500 g semper mix
  • 2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 stk. egg

Fyll:

  • 0,5 glass pesto

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Varier gjerne fyllet. Rød pesto, tapenade, sjokolade, urte- eller kryddersmør gir også spennende smaker på brødet.

Server brødet til en suppe eller en gryte, som en del av et tapasbord eller som tilbehør til en god salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB11 04.12.2022 06:59:32