Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pisket smør

Pisket smør

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss friske urter
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pisk smøret til det har blitt luftig og hvitt, du kan tilsette stort sett hva du vil av smak. Urter, hvitløk eller ramsløk er bare noen av ingrediensene. Bruk fantasien og prøv deg frem!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss friske urter

Slik gjør du

  1. Pisk smøret i en kjøkkenmaskin til det har blitt luftig og hvitt. Tilsett salt, pepper, revet hvitløk og finkuttede urter. 
Rull smøret inn i bakepapir og legg det i kjøleskapet eller i fryseren, da kan du kutte fine biter til og ha på f.eks. en nystekt Entrecote.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 17.07.2024 18:04:41