Pisket smør Kategori Kos Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Pisk smøret til det har blitt luftig og hvitt, du kan tilsette stort sett hva du vil av smak. Urter, hvitløk eller ramsløk er bare noen av ingrediensene. Bruk fantasien og prøv deg frem! Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 250 g smør 1⁄2 ts salt 1⁄2 ts kvernet pepper 1 båt hvitløk 2 ss friske urter Slik gjør du Pisk smøret i en kjøkkenmaskin til det har blitt luftig og hvitt. Tilsett salt, pepper, revet hvitløk og finkuttede urter. Rull smøret inn i bakepapir og legg det i kjøleskapet eller i fryseren, da kan du kutte fine biter til og ha på f.eks. en nystekt Entrecote. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.