Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fletteloff
Har du små kokker i huset? På MatStart kan barna lære å bake fletteloff. Besøk matstart.no

Fletteloff eller horn

Ingredienser

  • 30 g smør
  • ca. 6 dl hvetemel
  • 25 g gjær
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 3,5 dl lettmelk
  • 1 stk. egg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Hjemmelaget, fersk loff passer til det meste. Enten det er som tilbehør til salat, suppe eller gryte, eller om du spiser den som den er med pålegg. Denne grunndeigen kan brukes til å lage fletteloff, horn eller bakes i andre former.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 30 g smør
  • ca. 6 dl hvetemel
  • 25 g gjær
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 3,5 dl lettmelk
  • 1 stk. egg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fletteloff

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB14 14.06.2024 15:12:37