Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår med kremet pasta

Enkelt med kyllinglår til hverdags

Tiden løper så altfor fort for en noen og enhver, og kanskje for barneforeldre i sær. Det er i alle fall slik det føles når barna etterlyser middagen i det samme de trår over dørstokken hjemme etter endt dag i barnehage eller skole. Da er det godt å kunne trylle fram noen raske kyllingmiddager på 1-2-3.

Ingenting er mer prisverdig enn barn med god matlyst etter en aktiv dag i barnehagen eller på skolen. Frisk luft og fri lek skjerper appetitten. Likevel er det lett å bli litt stresset når barna spør om det snart er mat straks yttertøyet er hengt opp og de kommer byksende inn på kjøkkenet til mor eller far. Tross alt er arbeidsdagen akkurat over for de voksne også. 

Selv om man kjøper ferdiggrillede kyllinglår er det mulig å variere tilbehør og serveringsmåte. 

Kyllinglår i stykk eller fra økonomipose

Kyllinglårene kjøpes enten varme i stykk fra butikkgrillen eller i form av en økonomipose med flere lår.

Skal dere ikke være så mange til bords er det enkelt å kjøpe varme kyllinglår i stykk fra butikkgrillen. Da trenger du kun å lage tilbehøret. På dager hvor det er flere personer til bords kan det være bedre å kjøpe en økonomipose og varme kyllinglårene selv. Rundt et kvarter i varm stekeovn er det lårene trenger for å bli gjennomvarme. Trikset er å dele lårene i to for å korte tiden.

Først gulrot - så kylling

Barn er ikke alltid like flinke til å spise grønnsaker til middagen, men det kan være lurt å tilby litt knaskegrønnsaker som ventemat. Skrell en gulrot, del den i stenger og la barna knaske gulrøtter til middagen er ferdig. Da er det ikke så nøye om de bare spiser kylling ved middagsbordet, siden grønnsakene allerede er spist.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB12 22.09.2023 23:56:45