Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet kyllinglår med frisk salat

Enkelt med kyllinglår til hverdags

Hva skal vi ha til middag? I en hektisk hverdag skal det gjerne være kjapt, enkelt og godt! Her finner du inspirasjon til enkle hverdagsmiddager med smaksrike og saftige kyllinglår, enten du trenger noe skikkelig kjapt eller bare vil ha det enkelt og godt.

Spar tid med ferdigstekte kyllinglår

Med ferdiggrillede kyllinglår er middagen aldri langt unna. Skal dere ikke være så mange til bords er det enkelt å kjøpe varme kyllinglår i stykk fra butikkgrillen. Da trenger du kun å lage tilbehøret! Ferdiggrillede kyllinglår med sin milde krydring er den perfekte match til en enkel gresk salat, saftige bakte gulrøtter, eller en fargerik brokkolisalat med masse krønsj. Eller hva med en frisk og god salat med blomkål, squash og en kremet dressing?

Grillet kyllinglår med frisk salat

 «Pulled chicken»

Lune ferdiggrillede kyllinglår fra varmdisken er også et supert utgangspunkt til å lage revet kylling i en fei. Perfekt i en frisk og crispy salat med eple og fennikel eller i en enkel og god nudelsuppe som kan spises som en deilig lunsj eller en enkel middag. Nam!

Kyllingsuppe med nudler

Flere til bords?

På dager hvor det er flere personer til bords, eller du ønsker å spare litt og kan kjøpe inn til flere middager på en gang, kan det være bedre å kjøpe en økonomipose med ferdiggrillede kyllinglår, som du varmer opp selv. Varm kyllinglårene i stekeovnen ved 200 °C ca. 20 minutter, til de er gjennomvarme. Perfekt i følge med norsk bygg og grillet paprika, eller med en raus porsjon med ovnsbakte grønnsaker.

Middag som gjør seg selv

I hverdagen skal det helst være enkelt, sunt og godt. Kaster du alle ingrediensene i samme form, krysser du av på alle ønskene på èn gang. Og bonusen er: mindre oppvask!  Grillede kyllinglår sammen med poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og curry paste gir deg du hele middagen servert i én form, fullpakket med krydder og smak. Genialt, ikke sant?

Kyllinglår i kokosmelk med karri

God middag!

 

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 15.07.2024 07:30:49