Kyllinglår i kokosmelk

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Grillede kyllinglår møter Østen! Kokosmelk og karripasta gir asiatisk aroma og varme til denne deilige retten.

Ingredienser

  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 1 stk grønn squash i terninger
  • 1 stk eple i terninger
  • 1 bunt vårløk i ringer
  • 1 ts karri
  • 1 ss olje
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 ts grønn karripasta

Slik gjør du

1. Varm kyllinglår i ovn på 200 °C til de er gjennomvarme, ca. 15 minutter.

2. Fres squash, eple og vårløk i olje sammen med karri. Tilsett kokosmelk, og kok opp.

3. Smak til med grønn karripasta, og eventuelt salt og pepper.

Server kyllinglårene med ris og nanbrød.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.