Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 1 stk. grønn squash i terninger
  • 1 stk. eple i terninger
  • 1 bunt vårløk i ringer
  • 1 ts karri
  • 1 ss olje
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 ts grønn curry paste
Del

Kyllinglår i kokosmelk

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Grillede kyllinglår møter Østen! Kokosmelk og curry paste gir asiatisk aroma og varme til denne deilige retten.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 1 stk. grønn squash i terninger
  • 1 stk. eple i terninger
  • 1 bunt vårløk i ringer
  • 1 ts karri
  • 1 ss olje
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 ts grønn curry paste

Slik gjør du

  1. Varm kyllinglår i ovn på 200 °C til de er gjennomvarme, ca. 15 minutter.
  2. Fres squash, eple og vårløk i olje sammen med karri. Tilsett kokosmelk, og kok opp.
  3. Smak til med grønn curry paste, og eventuelt salt og pepper.

Server kyllinglårene med ris og nanbrød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant