Kyllinglår i kokosmelk

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Grillede kyllinglår møter Østen! Kokosmelk og curry paste gir asiatisk aroma og varme til denne deilige retten.

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 1 stk. grønn squash i terninger
  • 1 stk. eple i terninger
  • 1 bunt vårløk i ringer
  • 1 ts karri
  • 1 ss olje
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 ts grønn curry paste

Slik gjør du

  1. Varm kyllinglår i ovn på 200 °C til de er gjennomvarme, ca. 15 minutter.
  2. Fres squash, eple og vårløk i olje sammen med karri. Tilsett kokosmelk, og kok opp.
  3. Smak til med grønn curry paste, og eventuelt salt og pepper.

Server kyllinglårene med ris og nanbrød.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.