Ingredienser

Dressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Kyllinglår med byggris og grillet paprika

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillede kyllinglår trenger omlag 20 minutter i ovnen for å bli gjennomvarme. I løpet av den tiden kan du gjøre mange andre ting - for eksempel lage dette deilige tilbehøret.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Dressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i ovn på 200 °C i 15-20 minutter. 
Beregn et ekstra kyllinglår til en storspist gjest.
  1. Kok byggris etter anvisning på pakken. 
  2. Skjær grillet paprika i strimler og vårløk i tynne skiver.

  1. Ha grillet paprika og 2/3 av vårløken i en bolle sammen med den kokt byggris. Bland godt sammen og smak eventuelt til med salt og pepper.
  2. Bland resten av vårløken sammen med rømme, smak til med med salt og pepper.
Eksperimenter og lag din egen rømmedressing. Du kan tilsette det meste som befinner seg i krydderhylla. Finhakket hvitløk og friske urter passer også utmerket.

Server de varme kyllinglårene med byggrissalat og rømmedressing. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant