Ingredienser

Blomkålstappe

  • 1 stk. blomkål
  • 1 dl melk
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 pk sukkererter
Del

Kyllinglår med blomkålstappe og sukkererter

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Kylling og blomkål utgjør en fantastisk smakskombinasjon. Dette er en raffinert og allikevel ujålete og enkel rett, som du har på en tallerken nær deg i løpet av 20 minutter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

Blomkålstappe

  • 1 stk. blomkål
  • 1 dl melk
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 pk sukkererter

Slik gjør du

  1. Varm kyllinglår i ovn på 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne, og noisettepoteter som angitt på pakken.
  2. Del blomkål i små buketter og kok i lettsaltet vann til de er møre.
  3. Hell av vannet og mos til grov stappe. Ha i smør, melk, salt og pepper og vend inn sukkererter delt i to rett før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant