Kyllinglår med blomkålstappe og sukkererter

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Kylling og blomkål utgjør en fantastisk smakskombinasjon. Dette er en raffinert og allikevel ujålete og enkel rett, som du har på en tallerken nær deg i løpet av 20 minutter.

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 1 pk pommes noisettes

Blomkålstappe

  • 1 stk. blomkål
  • 1 dl melk
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 pk sukkererter

Slik gjør du

  1. Varm kyllinglår i ovn på 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne, og noisettepoteter som angitt på pakken.
  2. Del blomkål i små buketter og kok i lettsaltet vann til de er møre.
  3. Hell av vannet og mos til grov stappe. Ha i smør, melk, salt og pepper og vend inn sukkererter delt i to rett før servering.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.