Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår med smak av honning

Kyllinglår med smak av honning

Ingredienser

porsjoner

Honningmarinade:

  • 2 ss honning
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss olivenolje

Tilbehør:

  • 0,5 stk. brokkoli i buketter
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Den søte honningen gir de grillede kyllinglårene både en nydelig sødme og et gyllen og fin farge på skinnet. Retten er rask å lage.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Honningmarinade:

  • 2 ss honning
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss olivenolje

Tilbehør:

  • 0,5 stk. brokkoli i buketter

Slik gjør du

  1. Pensle en ildfast form. Skjær løk og sitron i skiver og legg dem i bunnen av formen sammen med noen kvister rosmarin. Legg kyllinglårene oppå.
  2. Rør sammen ingrediensene til marinaden og smak til med salt og pepper. Pensle kyllinglårene med marinaden og drypp resten av marinaden på sitron- og løkskivene. La formen stå midt i ovnen ved 180 °C til løken er myk og kyllinglårene gjennomvarme. Beregn 15-25 minutter, avhengig av størrelsen på kyllinglårene.

    Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Server med lettkokt brokkoli og hjemmelaget potetmos.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 15.07.2024 07:16:31