Ingredienser

Honningmarinade:

  • 2 ss honning
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss olivenolje

Tilbehør:

  • 0,5 stk. brokkoli i buketter
Del

Kyllinglår med smak av honning

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Den søte honningen gir de grillede kyllinglårene både en nydelig sødme og et gyllen og fin farge på skinnet. Retten er rask å lage.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Honningmarinade:

  • 2 ss honning
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss olivenolje

Tilbehør:

  • 0,5 stk. brokkoli i buketter

Slik gjør du

  1. Pensle en ildfast form. Skjær løk og sitron i skiver og legg dem i bunnen av formen sammen med noen kvister rosmarin. Legg kyllinglårene oppå.
  2. Rør sammen ingrediensene til marinaden og smak til med salt og pepper. Pensle kyllinglårene med marinaden og drypp resten av marinaden på sitron- og løkskivene. La formen stå midt i ovnen ved 180 °C til løken er myk og kyllinglårene gjennomvarme. Beregn 15-25 minutter, avhengig av størrelsen på kyllinglårene.

Server med lettkokt brokkoli og hjemmelaget potetmos.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant