Ingredienser

Del

Kyllinglår Tikka

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Indisk eller engelsk opprinnelse? De lærde strides. Det de fleste er enige om er at "Kyllinglår Tikka" smaker aldeles fortreffelig. Enkelt er det også, særlig når sausen og kyllinglårene kan kjøpes ferdig i butikken.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Hell Tikka Masala i en ildfast form, og legg i kyllinglårene, slik at de stikker såvidt opp av sausen. 
  3. Sett formen i ovnen og stek i ca. 15 minutter på 200 °C.
  4. Kok aspargesbønner i lettsaltet vann i ca. 4 minutter.

Server kyllinglår med aspargesbønner og ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant