Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår Tikka

Kyllinglår Tikka

Ingredienser

porsjoner

Tilbehør:

  • 2 poser boil-in-bag ris
  • 1 pk aspargesbønner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Indisk eller engelsk opprinnelse? De lærde strides. Det de fleste er enige om er at "Kyllinglår Tikka" smaker aldeles fortreffelig. Enkelt er det også, særlig når sausen og kyllinglårene kan kjøpes ferdig i butikken.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

porsjoner

Tilbehør:

  • 2 poser boil-in-bag ris
  • 1 pk aspargesbønner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kyllinglår med aspargesbønner og ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB12 19.06.2024 06:45:30