Kyllinglår Tikka

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Indisk eller engelsk opprinnelse? De lærde strides. Det de fleste er enige om er at "Kyllinglår Tikka" smaker aldeles fortreffelig. Enkelt er det også, særlig når sausen og kyllinglårene kan kjøpes ferdig i butikken.

Ingredienser

  • 6 stk. grillet kyllinglår
  • 1 glass tikka masala saus
  • 2 poser boil-in-bag ris
  • 1 pk aspargesbønner

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Hell Tikka Masala i en ildfast form, og legg i kyllinglårene, slik at de stikker såvidt opp av sausen. 
  3. Sett formen i ovnen og stek i ca. 15 minutter på 200 °C.
  4. Kok aspargesbønner i lettsaltet vann i ca. 4 minutter.

Server kyllinglår med aspargesbønner og ris.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.