Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Eple- og fennikelsalat med grillet kylling

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 50 g
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 pk frosne erter
  • 2 stk. eple
  • 1 stk. fennikel
  • 150 g blåmuggost
Del

Eple- og fennikelsalat med grillet kylling

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eple- og fennikelsalat er i seg selv et friskt og crispy tilbehør til stekt kjøtt og grillmat. Her har vi blandet grillet kylling i salaten og toppet den med deilig blåmuggost. Resultatet er en himmelsk hverdagsrett!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 50 g
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 pk frosne erter
  • 2 stk. eple
  • 1 stk. fennikel
  • 150 g blåmuggost

Slik gjør du

  1. Rens grillet kyllinglår for skin og bein. Riv kyllingkjøttet i mindre biter.  
  2. Rist valnøtter i en varm stekepanne. Krydre med litt salt. 
  3. Kok erter ca. 2 minutter i lettsaltet vann, hell av kokevannet og avkjøl dem raskt i kaldt vann.
  4. Skjær eple i tynne skiver og fennikel i strimler.  Bland det sammen med kyllingkjøtt, valnøtter og erter. Smuldre blåmuggost over.
    Salaten smaker ekstra godt servert med frisk sitronolje. Pisk 1 ss sitronsaft og 1/2 ts salt i en bolle. Tilsett 3 ss olivenolje, og pisk til oljedressingen har en tykk og fin konsistens. Rør inn 1 ss finhakket persille.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 07.02.2023 16:40:26