Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus

Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. gulrot
  • 0,5 stk. kålrot
  • evt. 1 stk. persillerot
  • 0,5 stk. sellerirot
  • 2,5 dl appelsinjuice
  • 0,5 dl vann
  • 0,5 dl soyasaus
  • ca. 0,25 potte frisk timian eller kruspersille
  • 2 ss margarin
  • 1 stk. grønn chili
  • 4 stk. grillet kyllinglår
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva med å servere grillede kyllinglår med appelsinsaus og rotgrønnsaker? Her er det mye og god smak. For litt ekstra spicy saus kan du tilsette litt grønn curry paste i sausen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. gulrot
  • 0,5 stk. kålrot
  • evt. 1 stk. persillerot
  • 0,5 stk. sellerirot
  • 2,5 dl appelsinjuice
  • 0,5 dl vann
  • 0,5 dl soyasaus
  • ca. 0,25 potte frisk timian eller kruspersille
  • 2 ss margarin
  • 1 stk. grønn chili
  • 4 stk. grillet kyllinglår

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Det smaker godt med litt curry paste i, slik at retten blir mer spicy.
Bruk en stekepanne eller kjele som tåler å stå i stekeovnen eller legg alt over i en ildfast form før kyllinglårene settes inn i stekeovnen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB13 17.06.2024 00:42:45