Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet kyllinglår med kålsalat

Grillet kyllinglår med kålsalat

Ingredienser

porsjoner

Kålsalat:

  • 0,25 stk. rødkål , finsnittet
  • 0,5 stk. kokosnøtt , revet
  • 80 g macadamianøtter
  • skall av 1 stk. lime
  • 2 ss rapsolje
  • saft av 0,25 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet kyllinglår er noe av det enkleste du kan legge på grillen. Servert med en frisk og syrlig kålsalat med smak av kokos og lime kan du drømme deg til sydligere strøk.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Kålsalat:

  • 0,25 stk. rødkål , finsnittet
  • 0,5 stk. kokosnøtt , revet
  • 80 g macadamianøtter
  • skall av 1 stk. lime
  • 2 ss rapsolje
  • saft av 0,25 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bruk gjerne tørket kokos i stedet for fersk. Husk da å riste den litt i en tørr stekepanne først.

Server grillet kyllinglår med kålsalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 19.06.2024 09:28:28