Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet kyllinglår med kålsalat

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 0,25 stk. rødkål , finsnittet
  • 0,5 stk. kokosnøtt , revet
  • 80 g macadamianøtter
  • skall av 1 stk. lime
  • saft av 0,25 stk. lime
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Grillet kyllinglår med kålsalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet kyllinglår er noe av det enkleste du kan legge på grillen. Servert med en frisk og syrlig kålsalat med smak av kokos og lime kan du drømme deg til sydligere strøk.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 0,25 stk. rødkål , finsnittet
  • 0,5 stk. kokosnøtt , revet
  • 80 g macadamianøtter
  • skall av 1 stk. lime
  • saft av 0,25 stk. lime
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen rødkål, kokos, nøtter og limeskall. Hell i olje og smak til med limesaft, salt og pepper.
    Bruk gjerne tørket kokos i stedet for fersk. Husk da å riste den litt i en tørr stekepanne først.
  2. Varm grillet kyllinglår på grillen i 10-15 minutter, eller til de er gjennomvarme.

Server grillet kyllinglår med kålsalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 30.03.2023 00:49:04