Grillet kyllinglår med kålsalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Grillet kyllinglår er noe av det enkleste du kan legge på grillen. Servert med en frisk og syrlig kålsalat med smak av kokos og lime kan du drømme deg til sydligere strøk.

Ingredienser

  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 14 stk rødkål , finsnittet
  • 12 stk kokosnøtt , revet
  • 80 g macadamianøtter
  • skall av 1 stk lime
  • saft av 14 stk lime
  • 2 ss rapsolje
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen rødkål, kokos, nøtter og limeskall. Hell i olje og smak til med limesaft, salt og pepper.
    Bruk gjerne tørket kokos i stedet for fersk. Husk da å riste den litt i en tørr stekepanne først.
  2. Varm grillet kyllinglår på grillen i 10-15 minutter, eller til de er gjennomvarme.

Server grillet kyllinglår med kålsalat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.