Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 0,25 stk. rødkål , finsnittet
  • 0,5 stk. kokosnøtt , revet
  • 80 g macadamianøtter
  • skall av 1 stk. lime
  • saft av 0,25 stk. lime
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Grillet kyllinglår med kålsalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet kyllinglår er noe av det enkleste du kan legge på grillen. Servert med en frisk og syrlig kålsalat med smak av kokos og lime kan du drømme deg til sydligere strøk.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 0,25 stk. rødkål , finsnittet
  • 0,5 stk. kokosnøtt , revet
  • 80 g macadamianøtter
  • skall av 1 stk. lime
  • saft av 0,25 stk. lime
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen rødkål, kokos, nøtter og limeskall. Hell i olje og smak til med limesaft, salt og pepper.
    Bruk gjerne tørket kokos i stedet for fersk. Husk da å riste den litt i en tørr stekepanne først.
  2. Varm grillet kyllinglår på grillen i 10-15 minutter, eller til de er gjennomvarme.

Server grillet kyllinglår med kålsalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant