Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet kyllinglår med lun potetsalat 1.jpg

Grillet kyllinglår med lun potetsalat

Ingredienser

porsjoner

Lun potetsalat:

  • 12 stk. småpoteter
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. tomat
  • 0,5 stk. purre
  • 0,5 glass kapers
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 410 kcal
Fett 22 g
Protein 35 g
Karbohydrater 16 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med ferdiggrillede kyllinglår er middagen aldri langt unna. Potetsalaten lager du mens kyllinglårene blir varme i ovnen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Lun potetsalat:

  • 12 stk. småpoteter
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. tomat
  • 0,5 stk. purre
  • 0,5 glass kapers
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 410 kcal
Fett 22 g
Protein 35 g
Karbohydrater 16 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Beregn et ekstra kyllinglår til en storspist gjest.
Grillet kyllinglår med lun potetsalat 3a.jpg
Frys ned tomatkjernene og bruk dem i en tomatsaus senere.

Server varme kyllinglår med den lune potetsalaten. Rømmedressing eller aïoli smaker også godt til. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB11 03.11.2024 07:23:38