Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 350 g pastaskjell (evt fersk gnocchi)
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss rapsolje
  • 1,25 dl eplemost
  • 3 ss pesto
  • 3 dl matfløte
  • 200 g aspargestopper , -bønner eller små brokolibuketter
  • 4 ss parmesan
Del

Kyllinglår med kremet pasta

(4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Deilig kremet pasta med kyllinglår er en super hverdagsmiddag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 350 g pastaskjell (evt fersk gnocchi)
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss rapsolje
  • 1,25 dl eplemost
  • 3 ss pesto
  • 3 dl matfløte
  • 200 g aspargestopper , -bønner eller små brokolibuketter
  • 4 ss parmesan

Slik gjør du

  1. Varm kyllinglårene i ovn på 200 °C til de er gjennomvarme ca. 15 minutter.
  2. Kok fersk gnocchi i ca. 5 minutter, tørket pasta i ca. 10 minutter. Hell av vannet.
  3. Fres hvitløk i litt olje og tilsett eplemost, pesto og fløte. Kok opp og la det koke noen minutter til sausen tykner.
  4. Vend inn små aspargestopper, -bønner eller buketter av brokkoli. La grønnsakene bli gjennomvarme i sausen. Bland inn varm pasta.

Server kyllinglårene med pastaen. Dryss revet parmesan og eventuelt urter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant