Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Havregrøt med bjørnebær

Havregrøt med bjørnebær

Ingredienser

porsjoner

Havregrøt:

  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 2 dl vann
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg
  • 1 dl lettmelk

Topping:

  • 1 dl frosne bjørnebær
  • 0,5 ts revet sitronskall
  • 1 ts pistasjnøtter
  • 2 ss gresk yoghurt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Havregrøt med varme bjørnebær, sitronskall og knasende pistasjnøtter - for en luksusfrokost! Egg gjør grøten mer næringsrik, i tillegg til at den får en ekstra kremet og god konsistens. Ønsker du en proteinrik frokost er dette grøten for deg.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Havregrøt:

  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 2 dl vann
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg
  • 1 dl lettmelk

Topping:

  • 1 dl frosne bjørnebær
  • 0,5 ts revet sitronskall
  • 1 ts pistasjnøtter
  • 2 ss gresk yoghurt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp havregrøt med varme bjørnebær, yoghurt, sitronskall og hakkede pistasjnøtter.

Havregrøt med bjørnebær

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Dilla på grøt

Podcast-episode: Proteiner og egg

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 10:53:45