Ingredienser

Havregrøt:

  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 2 dl vann
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg
  • 1 dl lettmelk

Topping:

  • 1 dl frosne bjørnebær
  • 0,5 ts revet sitronskall
  • 1 ts pistasjnøtter
  • 2 ss gresk yoghurt
Del

Havregrøt med bjørnebær

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Havregrøt med varme bjørnebær, sitronskall og knasende pistasjnøtter - for en luksusfrokost! Egg gjør grøten mer næringsrik, i tillegg til at den får en ekstra kremet og god konsistens. Ønsker du en proteinrik frokost er dette grøten for deg.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Havregrøt:

  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 2 dl vann
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg
  • 1 dl lettmelk

Topping:

  • 1 dl frosne bjørnebær
  • 0,5 ts revet sitronskall
  • 1 ts pistasjnøtter
  • 2 ss gresk yoghurt

Slik gjør du

  1. Bland havregryn med vann og salt i en bolle og sett i mikrobølgeovnen på full varme i to minutter. Rør om og kok videre i to minutter eller til den er passe tykk.
  2. Knekk egg og rør det godt inn i grøten. Spe med melk til du har ønsket konsistens.   
  3. Varm bjørnebær i en kjele. Riv sitronskall. Finhakk pistasjnøtter.  

Topp havregrøt med varme bjørnebær, yoghurt, sitronskall og hakkede pistasjnøtter.

Havregrøt med bjørnebær

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant