Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Havregrøt med egg

Havregrøt med egg

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl lettkokte havregryn
  • 4 dl vann
  • 4 dl lettmelk
  • 2 stk. banan
  • 0,5 ts malt kanel
  • 4 stk. egg

Topping:

  • 2 ss grovhakkede mandler
  • 4 ss frysetørket ananas
  • 1 ss frysetørkede bringebær
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 368 kcal
Fett 13.1 g
Protein 17.5 g
Karbohydrater 41.6 g
Jern 3.3 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne grøten smaker kjempegodt, og eggene gjør at du får en ekstra kremet og deilig konsistens. En mettende havregrøt proppfull av gode proteiner.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl lettkokte havregryn
  • 4 dl vann
  • 4 dl lettmelk
  • 2 stk. banan
  • 0,5 ts malt kanel
  • 4 stk. egg

Topping:

  • 2 ss grovhakkede mandler
  • 4 ss frysetørket ananas
  • 1 ss frysetørkede bringebær
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 368 kcal
Fett 13.1 g
Protein 17.5 g
Karbohydrater 41.6 g
Jern 3.3 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server grøten med et dryss mandler og hakket tørket frukt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Dilla på grøt

Podcast-episode: Proteiner og egg

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 28.05.2024 05:45:20