Lagre

Ingredienser

  • 4 dl lettkokte havregryn
  • 4 dl vann
  • 4 dl lettmelk
  • 2 stk. banan
  • 0,5 ts malt kanel
  • 4 stk. egg

Topping:

  • 2 ss grovhakkede mandler
  • 4 ss frysetørket ananas
  • 1 ss frysetørkede bringebær
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

368kcal

Energi

13.1g

Fett

17.5g

Protein

41.6g

Karbohydrater

3.3mg

Jern

Del

Havregrøt med egg

(7)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne grøten smaker kjempegodt, og eggene gjør at du får en ekstra kremet og deilig konsistens. En mettende havregrøt proppfull av gode proteiner.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 4 dl lettkokte havregryn
  • 4 dl vann
  • 4 dl lettmelk
  • 2 stk. banan
  • 0,5 ts malt kanel
  • 4 stk. egg

Topping:

  • 2 ss grovhakkede mandler
  • 4 ss frysetørket ananas
  • 1 ss frysetørkede bringebær
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

368kcal

Energi

13.1g

Fett

17.5g

Protein

41.6g

Karbohydrater

3.3mg

Jern

Slik gjør du

  1. Bland havregryn med vann, melk, bananskiver og malt kanel i en gryte og kok opp mens du rører.
  2. Senk varmen og la grøten småkoke i ca. 3 minutter, eller til den er passe tykk.
  3. Trekk gryten av varmen, knekk eggene og rør dem inn i grøten.
  4. Grovhakk mandler og tørket frukt til toppingen.

Server grøten med et dryss mandler og hakket tørket frukt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant