Bakt havregrøt med eple

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Grøt er ikke bare trendy, det er også veldig allsidig. Bak havregrøten i stekeovnen!

Ingredienser

  • 1 stk eple
  • 12 dl hasselnøtter
  • 1 dl havregryn
  • 12 ts bakepulver
  • 12 ts malt kanel
  • 14 ts vaniljesukker
  • 1 dl vann
  • 1 stk egg
  • 12 ts rapsolje
  • 1 ts flytende honning
Vis næringsinnhold
Energi
501kcal
Fett
25.9g
Protein
9.0g
Karbohydrater
47.2g
Jern
3.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 175 grader.
  2. Riv eplet på et rivjern. Hakk nøtter.
  3. Bland sammen det tørre i en bolle.
  4. Tilsett revet eple, vann og egg. Bland godt sammen.
  5. Smør en ildfast porsjonsskål med rapsolje. Ha i blandingen. Ringle over honning.
  6. Stek midt i stekeovnen i 20 minutter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.