Lagre

Ingredienser

  • 1 pk byggrynsgrøt (á 370 gram)
  • 2 ss sukker
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 stk. egg
Del

Byggrynslapper

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag deilige byggrynslapper neste gang du ønsker noe ekstra godt. Byggrynslapper er fine å ha med i matpakken og gir litt ekstra sunn kos i hverdagen!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 1 pk byggrynsgrøt (á 370 gram)
  • 2 ss sukker
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 stk. egg

Slik gjør du

  1. Ha byggrynsgrøt i en bolle og rør inn sukker, mel, vaniljesukker og egg til en passe tykk røre.
  2. Stek byggrynslapper i litt smør i en middels varm stekepanne. Snu lappene når de er gylne under og røren begynner å stivne på overflaten. Stek lappenne til de er gylne også på den andre siden.
  3. Legg ferdige lapper på en rist. Avkjøl før de spises, legges i matpakken eller fryses til senere.

Server byggrynslapper med banan, syltetøy, bær eller ost.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant