Lagre

Ingredienser

  • 3 dl byggryn
  • 1,5 l lettmelk
  • 1 ts salt
  • 4 stk. egg
  • 1 ss margarin
  • 1 bunt liten frisk gressløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

445,25kcal

Energi

12,2g

Fett

24,3g

Protein

56,7g

Karbohydrater

2,47mg

Jern

Del

Byggrynsgrøt med stekt egg

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grøt er trendy, og ikke bare som frokost. Vi har laget en byggrynsgrøt med stekt egg, som en lett rett til lunsj eller middag.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 3 dl byggryn
  • 1,5 l lettmelk
  • 1 ts salt
  • 4 stk. egg
  • 1 ss margarin
  • 1 bunt liten frisk gressløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

445,25kcal

Energi

12,2g

Fett

24,3g

Protein

56,7g

Karbohydrater

2,47mg

Jern

Slik gjør du

  1. Legg byggryn i bløt i kaldt vann natten over. Hell fra bløtevannet.
  2. Kok opp melk, ha i byggryn og la grøten småkoke i 30-40 minutter. Rør av og til slik at det ikke svir seg. Smak til med salt.
  3. Stek egg på begge sider i en varm stekepanne med margarin.
  4. Legg egg på grøt og topp med finhakket gressløk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant