Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Toast med lam og glasert løk

Toast med lam og glasert løk

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig stekt lammeskank
  • 400 g chevre (hvit geitost)
  • 8 skiver brød
  • 2 ss smør

Glasert løk:

  • 2 stk. rødløk
  • 1 ss smør til steking
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ts balsamicoeddik
  • 1 dl vann , evt. rødvin eller eplejuice
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Varm toast med smeltet ost kan varieres på utallige deilige måter! Denne toasten har vi fylt med glasert rødløk, chévre og lammekjøtt. Her kan du bruke ferdig tilberedt lammeskank fra butikken for den raske varianten, eller tilberede skanken selv. Denne retten er også supergod å lage som en koserett med rester av for eksempel lammestek.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig stekt lammeskank
  • 400 g chevre (hvit geitost)
  • 8 skiver brød
  • 2 ss smør

Glasert løk:

  • 2 stk. rødløk
  • 1 ss smør til steking
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ts balsamicoeddik
  • 1 dl vann , evt. rødvin eller eplejuice

Slik gjør du

trinn du kan merke av

I denne retten kan du godt bruke rester av lammestek. Skjær restekjøttet i biter, og følg oppskriften som beskrevet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 22.04.2024 01:21:27