Lagre

Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g pasta
  • 2 stk. kokte rødbete
  • 180 g chevre (hvit geitost)
  • 0,5 pk feldsalat (á 65 g)
  • 150 g spekeskinke
  • 4 ss ristede pinjekjerner
  • 0,25 ts pepper

Urteolje:

  • 4 stilker basilikum eller bladpersille
  • 1 dl olivenolje
  • 0,25 ts salt
Del

Pastasalat med spekeskinke og chevre

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En deilig pastasalat med smakfulle rødbeter, chévre og spekeskinke - perfekt middag i sommervarmen eller som en rett på tapasbordet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g pasta
  • 2 stk. kokte rødbete
  • 180 g chevre (hvit geitost)
  • 0,5 pk feldsalat (á 65 g)
  • 150 g spekeskinke
  • 4 ss ristede pinjekjerner
  • 0,25 ts pepper

Urteolje:

  • 4 stilker basilikum eller bladpersille
  • 1 dl olivenolje
  • 0,25 ts salt

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken i en kjele med lettsaltet vann.
  2. Lag urteolje. Kjør sammen urter og olje med en stavmikser.
  3. Hell av pastavannet, og skyll pastaen raskt i kaldt vann. La det renne av og bland pastaen med urteoljen. Anrett på et stort fat.
  4. Kutt opp rødbeter i store biter og legg dem utover fatet med pasta. 
  5. Bryt chevre i mindre biter og legg det utover fatet. Legg også på spekeskinke og feltsalat.
  6. Rist pinjekjerner i en tørr panne til de får litt farge. Dryss dem over salaten.

Pastasalat med spekeskinke

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant