Lagre

Ingredienser

  • 3 stk. portobellosopp
  • 3 stk. hermetisk grillet paprika i skiver
  • 200 g chevre (hvit geitost) i skiver
  • 8 stk. hvetetortilla

  • 8 stk. tannpirkere , uten smak
Del

Grillet tortilla med biff, geitost og sopp

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ta fredagstacoen til et nytt nivå! Helgrillet ytrefilet i tortilla sammen med en fløyelsmyk chevre, paprika og portobello er en smakskombinasjon de fleste vil elske.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

  • 3 stk. portobellosopp
  • 3 stk. hermetisk grillet paprika i skiver
  • 200 g chevre (hvit geitost) i skiver
  • 8 stk. hvetetortilla

  • 8 stk. tannpirkere , uten smak

Slik gjør du

  1. Pensle ytrefilet med olje og krydre med salt og pepper. Grill fileten på direkte varme til den får en fin stekeskorpe, ca. 2 minutter på hver side. Legg fileten over på indirekte varme, stikk inn steketermometer og grill til ønsket kjernetemperatur. La kjøttet hvile 10-15 minutter før du skjærer i det.
Ved kjernetemperatur 55-60 °C er kjøttet lite stekt, 60-65 °C gir medium stekt og ved 70 °C er kjøttet gjennomstekt.
  1. Dryss olje over portobello, krydre med salt og pepper. Grill soppen i 5 minutter, til den er mør. Del soppen i skiver.
  2. Varm hvetetortilla raskt på grillen. Fyll tortilla med portobello, grillet paprika, chevre og ytrefilet i skiver. Brett fylt tortillalefse lett sammen og fest den med en tannpirker foran i skøyten.
  3. Legg fylte lefser på indirekte varme noen minutter, til osten har smeltet.
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant