Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Bakte beter alternativ 1

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. rødbete
  • 1 stk. polkabete
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Bakte beter

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bakte beter er et godt tilbehør til både lammestek, reinsdyrstek, elgstek og pinnekjøtt av reinsdyr.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. rødbete
  • 1 stk. polkabete
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Vask betene skikkelig godt i kaldt vann, Del dem i grove biter. Pass på at du holder dem adskilt, sånn at ikke fargen fra rødbetene går over på de andre.
  2. Ha betene på et stekebrett med bakepapir. Dryss over rosmarin, olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen på 220 °C i ca. 30 minutter til betene har blitt møre.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB11 04.12.2022 05:18:51