Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakte beter alternativ 1

Bakte beter

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. rødbete
  • 1 stk. polkabete
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bakte beter er et godt tilbehør til både lammestek, reinsdyrstek, elgstek og pinnekjøtt av reinsdyr.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. rødbete
  • 1 stk. polkabete
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Vask betene skikkelig godt i kaldt vann, Del dem i grove biter. Pass på at du holder dem adskilt, sånn at ikke fargen fra rødbetene går over på de andre.
  2. Ha betene på et stekebrett med bakepapir. Dryss over rosmarin, olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen på 220 °C i ca. 30 minutter til betene har blitt møre.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5135, server:MP-PRD-WEB12 06.06.2023 00:44:57