Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chevrekrem

Chevrekrem

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g chevre (hvit geitost)
  • 250 g kremost naturell
  • 2 ss kremfløte
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne chévrekremen har mild, men markant smak og deilig, kremete konsistens. Server den på små, sprø kjeks, gjerne i selskap med litt honning eller søt marmelade. Nydelig både på ostefatet og på tapasbordet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g chevre (hvit geitost)
  • 250 g kremost naturell
  • 2 ss kremfløte
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Del chévre i mindre biter og mos den fint for hånd eller i hurtigmikser. Bland den med kremost eller fløte.
  2. Oppbevar ostekremen kaldt til servering.
  3. Kvern litt pepper over osten ved servering

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 03:17:43