Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Salte mandler

Salte mandler

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 dl vann
  • 1 dl salt
  • 1 pk mandler (á 250 g)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salte mandler er perfekt å ha stående når du er sugen på litt sunn snacks. Mandlene kan også grovhakkes og brukes som topping på salater.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 dl vann
  • 1 dl salt
  • 1 pk mandler (á 250 g)

Slik gjør du

  1. Kok opp vann i en liten kjele og løs opp saltet. 
  2. Ha i mandlene, og la de trekke i 15-20 minutter. Mandlene blir saltere jo lenger de ligger - så juster gjerne tiden etter egen gane. 
  3. Hell av vannet og legg mandlene på et bakepapirkledd stekebrett. 
  4. Stek dem i ovn på 180 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl og nyt!

Frister det med annen hjemmelagd snacks kan du teste ut grønnkålchips, krydderstekte kikerter eller edamamebønner

Salte mandler

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2024 02:47:14