Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Eplechips

Ingredienser

  • 500 g eple
Del

Eplechips

(5)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Har du lyst til å ta vare på de deilige norske eplene litt lenger og samtidig lage din egen sunne og gode snacks? Eplechips er enkelt og knallgodt – på frokostgrøten, i müsliblandingen eller som ekstra energi på tur.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 500 g eple

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Om skallet er tynt, er det ikke nødvendig å skrelle eplene.
Er eplene veldig sure, kan du drysse litt sukker på dem før de stekes. Du kan også krydre epleskivene før du tørker dem, for eksempel med litt malt kanel, kardemomme eller vaniljesukker.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 04.02.2023 13:34:54