Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eplechips

Eplechips

Ingredienser

porsjoner

ca. 100 g tørket eple

  • 500 g eple
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Har du lyst til å ta vare på de deilige norske eplene litt lenger og samtidig lage din egen sunne og gode snacks? Eplechips er enkelt og knallgodt – på frokostgrøten, i müsliblandingen eller som ekstra energi på tur.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

ca. 100 g tørket eple

  • 500 g eple

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Om skallet er tynt, er det ikke nødvendig å skrelle eplene.
Er eplene veldig sure, kan du drysse litt sukker på dem før de stekes. Du kan også krydre epleskivene før du tørker dem, for eksempel med litt malt kanel, kardemomme eller vaniljesukker.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 21.05.2024 03:16:07