Lagre

Ingredienser

  • 1 pk edamamebønner (soyabønner) (á 400 g)
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss olje
  • 2 ss vann
  • ca. 1 ts chiliflakes
  • 2 ts soyasaus
  • 1 ts flaksalt (kan sløyfes)
Del

Edamamebønner

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Krydrede edamamebønner er perfekt snacks å sette på tapasbordet, eller nyte ved siden av sushimiddagen. Vi har krydret dem med hvitløk, chili og soya, for å gi soyabønnene litt asiatisk smak.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 1 pk edamamebønner (soyabønner) (á 400 g)
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss olje
  • 2 ss vann
  • ca. 1 ts chiliflakes
  • 2 ts soyasaus
  • 1 ts flaksalt (kan sløyfes)

Slik gjør du

  1. Finhakk hvitløk, og fres den i en stekepanne med olje på middels varme til den er blank.
  2. Ha i edamamebønner, vann og chiliflakes, rør litt og sett på lokk. Juster eventuelt med mer eller mindre chiliflakes, alt etter ønsket styrke.
  3. Småkok edamamebønnene i 1-2 minutter.
  4. Ta av lokket, og sett på sterk varme. Ha i soyasaus.
  5. Fres bønnene til alt vannet har fordampet, og krydre eventuelt med til flaksalt før servering. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant