Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Krydrede edamamebønner

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 pk edamamebønner (soyabønner) (á 400 g)
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss olje
  • 2 ss vann
  • ca. 1 ts chiliflakes
  • 2 ts soyasaus
  • 1 ts flaksalt (kan sløyfes)
Del

Edamamebønner

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Krydrede edamamebønner er perfekt snacks å sette på tapasbordet, eller nyte ved siden av sushimiddagen. Vi har krydret dem med hvitløk, chili og soya, for å gi soyabønnene litt asiatisk smak.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 pk edamamebønner (soyabønner) (á 400 g)
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss olje
  • 2 ss vann
  • ca. 1 ts chiliflakes
  • 2 ts soyasaus
  • 1 ts flaksalt (kan sløyfes)

Slik gjør du

  1. Finhakk hvitløk, og fres den i en stekepanne med olje på middels varme til den er blank.
  2. Ha i edamamebønner, vann og chiliflakes, rør litt og sett på lokk. Juster eventuelt med mer eller mindre chiliflakes, alt etter ønsket styrke.
  3. Småkok edamamebønnene i 1-2 minutter.
  4. Ta av lokket, og sett på sterk varme. Ha i soyasaus.
  5. Fres bønnene til alt vannet har fordampet, og krydre eventuelt med til flaksalt før servering. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB12 30.11.2022 18:56:54