Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krydrede edamamebønner

Edamamebønner

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk edamamebønner (soyabønner) med skall (á 400 g)
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss vann
  • ca. 1 ts chiliflakes
  • 2 ts soyasaus
  • 1 ts flaksalt (kan sløyfes)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Krydrede edamamebønner er perfekt snacks å sette på tapasbordet, eller nyte ved siden av sushimiddagen. Vi har krydret dem med hvitløk, chili og soya, for å gi soyabønnene litt asiatisk smak.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk edamamebønner (soyabønner) med skall (á 400 g)
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss vann
  • ca. 1 ts chiliflakes
  • 2 ts soyasaus
  • 1 ts flaksalt (kan sløyfes)

Slik gjør du

  1. Finhakk hvitløk, og fres den i en stekepanne med olje på middels varme til den er blank.
  2. Ha i edamamebønner, vann og chiliflakes, rør litt og sett på lokk. Juster eventuelt med mer eller mindre chiliflakes, alt etter ønsket styrke.
  3. La edamamebønnene putre i 1-2 minutter.
  4. Ta av lokket, og sett på sterk varme. Ha i soyasaus.
  5. Fres bønnene videre til alt vannet har fordampet, og krydre eventuelt med til flaksalt før servering. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB12 30.05.2024 12:38:46