Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krydrede edamamebønner

Krydrede edamamebønner

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g frosne edamamebønner (soyabønner)
  • 2 stk. strimlet vårløk
  • 150 g aspargesbønner i biter
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts chiliflakes eller chilipulver
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min

Edamamebønner, også kalt soyabønner, har en flott grønnfarge og deilig nøtteaktig smak og konsistens. Frosne edamamebønner er et flott utgangspunkt for flere gode retter. Her er en enkel rett der bønnene er ristet i stekepannen med olje og krydder. Deilig som snacks eller som et morsomt tilbehør til stekt eller grillet kjøtt.

Tid
Under 20 min

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g frosne edamamebønner (soyabønner)
  • 2 stk. strimlet vårløk
  • 150 g aspargesbønner i biter
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts chiliflakes eller chilipulver
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Får du ikke tak i edamamebønner, kan kikerter brukes isteden.
Vil du ha bønnene sterkere, så kan du doble kryddermengden.
Avkjøl restene av bønnene og server dem som snacks.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB14 29.05.2024 19:18:30