Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ristede gresskarkjerner

Ingredienser

  • gresskarkjerner fra 1 stk. gresskar
  • 1 ss olje
  • 0,25 ts salt
Del

Ristede gresskarkjerner

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ta vare på gresskarkjernene når du bruker gresskar i matlaging, eller hvis du har hulet ut gresskar til Halloween. De kan du ristes i ovn, og spises som hjemmelaget snacks, toppe salater eller supper – og til å pynte kaker med. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • gresskarkjerner fra 1 stk. gresskar
  • 1 ss olje
  • 0,25 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Hvis du vil ha i mer smak, kan du tilsette litt revet hvitløk eller urter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 23.03.2023 15:26:12