Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ristede gresskarkjerner

Ristede gresskarkjerner

Ingredienser

porsjoner
  • gresskarkjerner fra 1 stk. gresskar
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ta vare på gresskarkjernene når du bruker gresskar i matlaging, eller hvis du har hulet ut gresskar til Halloween. De kan du ristes i ovn, og spises som hjemmelaget snacks, toppe salater eller supper – og til å pynte kaker med. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • gresskarkjerner fra 1 stk. gresskar
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Hvis du vil ha i mer smak, kan du tilsette litt revet hvitløk eller urter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Spis gresskar på Halloween

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB13 07.12.2023 18:34:57