Ingredienser

  • 16 stk. grissini
  • 16 skiver spekeskinke

Rømmedipp

  • 3 dl lettrømme
  • 4 ss nypresset sitronsaft
  • 1 dl revet parmesan
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Grissini med spekeskinke

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En skive god norsk spekeskinke rundt en brødpinne. En klassiker ved siden av et godt glass, som snacks eller som en enkel forrett. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 16 stk. grissini
  • 16 skiver spekeskinke

Rømmedipp

  • 3 dl lettrømme
  • 4 ss nypresset sitronsaft
  • 1 dl revet parmesan
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Rull en spekeskinkeskive rundt hver grissini.
  2. Blandd sammen ingrediensene til rømmedippen.
  3. Legg brødpinnene opp på et fat og server med rømmedipp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant