Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Grissini med spekeskinke

Ingredienser

  • 16 stk. grissini
  • 16 skiver spekeskinke

Rømmedipp

  • 3 dl lettrømme
  • 4 ss nypresset sitronsaft
  • 1 dl revet parmesan
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Grissini med spekeskinke

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En skive god norsk spekeskinke rundt en brødpinne. En klassiker ved siden av et godt glass, som snacks eller som en enkel forrett. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 16 stk. grissini
  • 16 skiver spekeskinke

Rømmedipp

  • 3 dl lettrømme
  • 4 ss nypresset sitronsaft
  • 1 dl revet parmesan
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Rull en spekeskinkeskive rundt hver grissini.
  2. Blandd sammen ingrediensene til rømmedippen.
  3. Legg brødpinnene opp på et fat og server med rømmedipp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 01.02.2023 07:10:40