Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Grønnkålchips

Ingredienser

  • 200 g grønnkål
  • 2 ss rapsolje
  • 0,25 ts salt
Del

Grønnkålchips

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En super snack å ty til når du har lyst på noe godt. I tillegg er grønnkålen er smakfull, full av vitaminer og fattig på kalorier. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 200 g grønnkål
  • 2 ss rapsolje
  • 0,25 ts salt

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 180 °C.
  2. Rens grønnkål for tykke stilker og riv den i grove biter.
  3. Ha grønnkålen i en bolle og hell over olje. Bland grønnkålen med hendene til den blir blank og myk.
  4. Legg bakepapir på et stekebrett og fordel grønnkålen godt utover papiret. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til grønnkålen er tørr og sprø. Ta ut av ovnen og avkjøl.
Oppbevares grønnkålchips i tett glass eller boks holder den seg sprø.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 04.02.2023 10:38:16