Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Grønnkålchips

Ingredienser

  • 200 g grønnkål
  • 2 ss rapsolje
  • 0,25 ts salt
Del

Grønnkålchips

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En super snack å ty til når du har lyst på noe godt. I tillegg er grønnkålen er smakfull, full av vitaminer og fattig på kalorier. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 200 g grønnkål
  • 2 ss rapsolje
  • 0,25 ts salt

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 180 °C.
  2. Rens grønnkål for tykke stilker og riv den i grove biter.
  3. Ha grønnkålen i en bolle og hell over olje. Bland grønnkålen med hendene til den blir blank og myk.
  4. Legg bakepapir på et stekebrett og fordel grønnkålen godt utover papiret. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til grønnkålen er tørr og sprø. Ta ut av ovnen og avkjøl.
Oppbevares grønnkålchips i tett glass eller boks holder den seg sprø.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB11 26.11.2022 10:08:13