Grønnkålchips

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Over 60 min

En super snack å ty til når du har lyst på noe godt. I tillegg er grønnkålen er smakfull, full av vitaminer og fattig på kalorier. 

Ingredienser

  • 200 g grønnkål
  • 2 ss rapsolje
  • 14 ts havsalt

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 180 °C. Rens grønnkål for tykke stilker og riv den i grove biter.
  2. Ha grønnkålen i en bolle og hell over olje. Bland grønnkålen med hendene til den blir blank og myk.
  3. Legg bakepapir på et stekebrett og fordel grønnkålen godt utover papiret. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til grønnkålen er tørr og sprø. Ta ut av ovnen og avkjøl.
Oppbevares grønnkålchips i tett glass eller boks holder den seg sprø.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.