Ingredienser

  • 500 g biff av ytrefilet storfe
  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. løk
  • 1 ss frisk ingefær
  • 1 boks bønnespirer
  • 3 ss rød curry paste
  • 8 dl kokosmelk
  • 1 ss sitrongress
  • 5 stk. sitronblader
  • 1 stk. brokkoli
  • 1 ts brunt sukker
Del

Red Curry Beef

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Curry paste er en blanding av forskjellige krydder. En kan få kjøpt curry paste i ulike varianter. I India er det vanlig at hver husstand lager sin egen curry paste.   

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 500 g biff av ytrefilet storfe
  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. løk
  • 1 ss frisk ingefær
  • 1 boks bønnespirer
  • 3 ss rød curry paste
  • 8 dl kokosmelk
  • 1 ss sitrongress
  • 5 stk. sitronblader
  • 1 stk. brokkoli
  • 1 ts brunt sukker

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i rause biter, brunes i stekepanne eller wok.
  2. Brun grønnsakene og finhakket ingefær. Tilsett curry paste etter smak. Hell over kokosmelken, ta i blader og sitrongress.
  3.  Kok til det utskilles små røde prikker i sausen. Smak til med brunt sukker.
  4.  Ha i det stekte kjøttet og retten er klar til servering.

Jasminris smaker godt til, og eventuelt godt brød eller hvitløksbaguetter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant