Biff i curry

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Her kan du få satt smaksløkene på prøve. Karri, chili, fiskesaus og kokosmelk. Alt i en gryte.

Ingredienser

  • 600 g biffkjøtt i strimler
  • 1 boks kokosmelk á 500 ml
  • 3 ss rød curry paste
  • 3 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss sukker
  • 2 stk. små grønn chili i skiver
  • 1,5 dl cashewnøtter eller peanøtter
Vis næringsinnhold
Energi
384kcal
Fett
21.2g
Protein
34.1g
Karbohydrater
13.4g
Jern
4.4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kok opp kokosmelk, tilsett kjøtt og la det trekke i ca. 15 minutter.
  2. Ta opp kjøttet og legg det til side. Ha i curry paste, fiskesaus, sukker og chili over kokosmelken. Kok opp og la det trekke i ca. 10 minutter. Synes du sausen er for tynn kan den jevnes med litt maizenajevner (se mengdeforhold på pakken).
  3. Tilsett kjøttet og dryss nøttene over til slutt.

 Server med kokt ris. 

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.