Biff i curry

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Her kan du få satt smaksløkene på prøve. Karri, chili, fiskesaus og kokosmelk. Alt i en gryte.

Ingredienser

  • 600 g biffkjøtt i strimler
  • 1 boks kokosmelk á 500 ml
  • 3 ss rød karripasta
  • 3 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss sukker
  • 2 stk små grønn chili i skiver
  • 112 dl cashewnøtter eller peanøtter
Vis næringsinnhold
Energi
384kcal
Fett
21.2g
Protein
34.1g
Karbohydrater
13.4g
Jern
4.4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kok opp kokosmelken, tilsett kjøttet og la det trekke i ca. 15 minutter.
  2. Ta opp kjøttet og legg det til side. Ha i karripasta, fiskesaus, sukker og chili over kokosmelken. Kok opp og la det trekke i ca. 10 minutter. Synes du sausen er for tynn kan den jevnes med litt maizenajevner (se mengdeforhold på pakken).
  3. Tilsett kjøttet og dryss nøttene over til slutt.

 Server med kokt ris. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.