Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiskeburger

Fiskeburger

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. fiskeburger eller 8 fiskekaker
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 1 pk ruccula ( 65 g )
  • 8 stk. reddik , i skiver
  • 2 stk. hel sylteagurk i skiver
  • 4 ss remulade
  • 2 stilker frisk dill
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Har du vært på fisketur og fått en sei eller to på kroken kan du lage en nydelig fiskeburger! Hvis ikke, er fiskeburgeren i butikken et godt alternativ. Server dem i godt hamburgerbrød med remulade, salat og friske reddiker, og vips har du en deilig middag som passer både for store og små. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. fiskeburger eller 8 fiskekaker
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 1 pk ruccula ( 65 g )
  • 8 stk. reddik , i skiver
  • 2 stk. hel sylteagurk i skiver
  • 4 ss remulade
  • 2 stilker frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du vært på fisketur og vil lage fiskekaker fra bunnen av? Da har vi oppskrift på gode fiskekaker du bør prøve.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 20.06.2024 08:03:29