Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Velg norsk honning

Vi elsker norsk honning! 

Lys og mild, eller mørk og kompleks - norsk honning kan være begge deler, og alt i mellom. Det gjør at honning passer til både søt bakst, heite marinader, som topping på pizza eller i drinken. Her finner våre beste oppskrifter med honning, uansett hva du vil bruke den til. 

Norsk honning er unik

Velger du norsk honning, får du ekte honning av beste kvalitet. Og smaken? Den er alltid unik. Fordi den følger årstidene, landskapet og blomstene som blomstrer akkurat nå. Velg norsk, så støtter du også biomangfoldet, bonden og norsk natur.

Bruk honning i glaze

Honning i glaze er topp for både for smak, konsistens og uteseende. Søtt, sticky og godt! Glaze pensler du på kjøtt eller grønnsaker underveis i grilling, ovnsbaking eller steking.

Hot honey BBQ-saus

Heit honning, eller hot honey, har vært på alles lepper det siste året. Her har du barbequesaus-varianten. Søt honning, spicy chili og syrlig eplecidereddik, denne bbq-sausen må du prøve!

Se oppskrift
Mocktail med honning og ingefærøl

Mocktail med honning og ingefærøl

Mocktail med honning og ingefærøl

Denne deilige mocktailen lager du med bare 3 ingredienser: hjemmelaget honningsirup, sitron og ingefærøl. Lett å lage, enda lettere å like! Server med frisk sitronmelisse eller mynte.

Se oppskrift