Bloggerne bak maten

Over tusen oppskrifter og nesten 100 matbloggere. På blogg.matprat.no samles praten bak maten!

Matbloggerne er tilrettelagt av MatPrat og er et bloggsamfunn for mennesker som elsker å lese og skrive om mat og matopplevelser.

Matbloggerne samler praten bak maten. Foto: Enestående mat

Matinteressen er garantert medfødt. Jeg hang over min mors gryter allerede i 4-5 års alderen – og i 8-9 årsalderen, mens kamerater var ute og lekte cowboy og indianer, var jeg sykt opptatt av å få med meg alle episodene av Fjernsynskjøkkenet med Ingrid Espelid Hovig.

Charls

Bloggverdenen er en spennende verden med gode kreative ideer, tanker, meninger, bilder, filmer, personlighet og temaer. Matbloggverdenen er en reise inn i en verden full av råvarer, teknikker, fristenende oppskrifter, lekre kaker, saftige grillretter, inspirerende middagsretter, bakst…Det er bare å ramse opp. Er det snakk om mat, finnes det sannsynligvis et blogginnlegg om det.

Mitt ydmyke håp for denne bloggen er å inspirere andre til å oppleve egenverdien av å lage maten sin selv.

Hobbykokken

For MatPrat har det vært helt naturlig å finne riktige plattformer for å samle matbloggere. I oktober 2011 lanserte vi bloggportalen Matbloggerne. Flere hundre bloggere, både allerede eksiterende og nye, samlet seg. En spennende tid, og ikke minst enormt lærerik tid. MatPrat har erfart at en slik plattform er mer begrensende enn det vi først hadde trodd. Derfor har vi nå lansert Matbloggerne 2.0, en åpen samleside for alle matbloggere. Her er det plass til alle! På kort tid har vi samlet 100 bloggere og over 1000 oppskrifter!

Jo flere kokker, desto mer moro! 

Jeg lover å inspirere og motivere deg til baking!

Villa Perlesukker

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.