Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Oppskrifter på geit og kje

Geitekjøtt er ikke bare smakfullt, men også et bærekraftig matvalg. Siden geitemelk er en del av kostholdet vårt, bør kjøttet også utnyttes.

Derfor har vi samlet våre beste oppskrifter som viser hvor allsidig geit og kje kan være!

Langtidsstekt kje

Raskere middager med kje

Oppskriftene til deg med god tid

4 gode grunner til å velge geitekjøtt til middag

Fantastisk smak. Kjekjøtt er mørt og kan brukes på samme måte som lammekjøtt – med en mer spennende smak.

Bra for miljøet. Geiter hjelper til med å pleie landskapet og bevare det biologiske mangfoldet.

God ressursutnyttelse. I Norge holder vi geiter for melkens skyld, men hvorfor ikke også nyte det smakfulle kjøttet?

Perfekt til langtidskoking. Geitekjøtt fra eldre dyr gir mørt og godt kjøtt ved langtidssteking- og koking, akkurat som fårekjøtt.