Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brød og korn Goro

Goro

Ingredienser

60  porsjoner
  • 1 stk. egg
  • 1 stk. eggeplomme
  • 125 g sukker
  • 1 dl kremfløte
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts malt kardemomme
  • 75 g potetmel
  • 300 g romtemperert smør i terninger
  • 350 g hvetemel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Goro er en av våre eldste julekaker, som for mange gir gode minner til bestemor. Tynne, søte og sprø julekaker.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

60  porsjoner
  • 1 stk. egg
  • 1 stk. eggeplomme
  • 125 g sukker
  • 1 dl kremfløte
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts malt kardemomme
  • 75 g potetmel
  • 300 g romtemperert smør i terninger
  • 350 g hvetemel

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Lag en mal i papp eller papir lik størrelsen på jernet du har. Da blir det lettere å få kakene i lik størrelse.

Spis kakene som de er eller server dem sammen med friske bær og pisket krem. 

Brød og korn Goro

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 25.05.2024 04:29:45