Serinakaker Kategori Tradisjon Vanskelighetsgrad Enkel Tid 20–40 min Serinakaker smaker kjempegodt og noen mener det ikke blir skikkelig jul uten denne kaken. En porsjon gir ca. 30 serinakaker. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 22Kommentarer Ingredienser Porsjoner 1 stk sammenvispet egg 250 g hvetemel 2 ts bakepulver 2 ts vaniljesukker 150 g smør 100 g sukker Pensling og dryss: 1 stk sammenvispet eggehvite 1 dl hakkede mandler Slik gjør du Forvarm stekeovn til 200 °C. Gjør klar et stekebrett med bakepapir. Bland hvetemel, bakepulver og vaniljesukker i en egen bolle. Smuldre inn smør i blandingen. Tilsett sukker og sammenvispet egg. Bland til du har en fast deig. Rull deigen til en pølse og bruk kniv til å skjære like store emner, ca. 30 stk. Form deigemner til kuler og legg dem på stekebrettet. Trykk kulene lett ned med en gaffel, pensle med lett sammenvispet eggehvite og dryss på hakkede mandler. Stek midt i stekeovnen i ca. 10 minutter, til de har fått en lys gyllen farge. Avkjøl på rist. Oppbevar kakene i en tett boks. Se oppskrifter på flere klassiske julekaker. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.