Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo

Ingredienser

  • 4 stk. eggehvite
  • 200 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 200 g kokosmasse
Del

Kokosmakroner

(47)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

For mange blir det ikke ordentlig jul før de saftige og smakfulle kokosmakronene er bakt. Oppskriften er superenkel og gir kaker som garantert holder fasongen under steking. En porsjon av denne oppskriften, gir ca. 30 kokosmakroner. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. eggehvite
  • 200 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 200 g kokosmasse

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Oppbevar kakene i en tett boks, gjerne med bakepapir mellom lagene.

Mange liker kokosmakronene sine dyppet i sjokolade. Dette må du gjøre etter at de er stekt og avkjølt. Siden makronene er ganske søte kan det lønne seg å bruke en sjokolade med høy kakaoprosent og bittersmak. Det gir en god balanse.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 09.02.2023 11:06:43