Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Varm pastasalat

Ingredienser

  • 1 dl soyasaus
  • 0,5 stk. rød chili
  • 50 g frisk ingefær
  • saften av 1 stk. sitron
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 240 g fullkornspagetti
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. rødløk
  • 600 g strimlet flatbiff av storfe
  • 1 ss margarin eller olje til steking
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

450.2 kcal

Energi

5.9 g

Fett

45.6 g

Protein

50.4 g

Karbohydrater

5.3 mg

Jern

Del

Varm pastasalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En smakfull og mettende middagssalat med fullkornspagetti og biffstrimler. Husk at storfekjøtt er rikt på jern.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 1 dl soyasaus
  • 0,5 stk. rød chili
  • 50 g frisk ingefær
  • saften av 1 stk. sitron
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 240 g fullkornspagetti
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. rødløk
  • 600 g strimlet flatbiff av storfe
  • 1 ss margarin eller olje til steking
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

450.2 kcal

Energi

5.9 g

Fett

45.6 g

Protein

50.4 g

Karbohydrater

5.3 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne grovt brød til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 01.02.2023 06:27:41