Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff med kimchi

10 spreke biffoppskrifter

Det er lite som slår en saftig biff en lørdagskveld, men selv for en ekte biffelsker kan det blir kjedelig med det samme tilbehøret hver gang. Her gir vi deg 10 tips til en sprekere biff.  

Biff med rå thaisalat

1. Biff med rå thaisalat

En spennende og spicy salat med asiatiske smaker servert sammen med en saftig og mør biff er skikkelig sunn snaddermat! Nyt!

Biff med tabbouleh

2. Biff med tabbouleh

Tabbouleh er en tradisjonell arabisk grønnsaksrett som lages ved å blande blant annet kokt bulgur, tomat, mynte, persille og løk. Her ledsager den biff, gresk yoghurt og avokado. Supergodt og veldig fresht! 

Kampanjeside sunne fristelser

3. Biff med kimchi

Saftig, pannestekt biff av norsk storfe med koreansk kimchi er en skikkelig sunn og smakelig fristelse. Kimchi er en fermentert kål- og grønnsaksblanding som smaker himmelsk. Sett av to uker til kimchien og et par minutter på hver side til biffene.  Eksotisk og veldig godt!

Biff med potet- og sellerirösti

4. Biff med potet- og sellerirösti

Stek noen møre og saftige biffer av norsk storfe, og server dem med tynne, sprø potet- og sellerirösti og en mild sennepsdressing med rømme. Skikkelig god og sunn middag laget på kort tid.  

Biff med blåmuggost

5. Biff med blåmuggost

Er du sugen på et stykke godt og saftig kjøtt, er det ikke usannsynlig at ordet “biff” dukker opp i hodet ditt. Mørbrad fra storfe egner seg utmerket til en god hverdagsbiff. Her er det osten som fungerer som saus, og gir masse smak som matcher tilbehøret.

Biff med søtpotetchips og squash

6. Biff med søtpotetchips og squash

Skal du unne deg en skikkelig sunn fristelse så er en saftig og mør biff av norsk storfe en riktig så god idè. Sprø chips av søtpotet og tynnstrimlet squash er sunt tilbehør som smaker.

Biff med melon- og edamamesalat

7. Biff med melon- og edamamesalat

En mør og saftig biff av storfe er vanskelig å motstå! Spesielt når indrefileten får selskap av en frisk og deilig melonsalat med edamamebønner og spirer. 

Entrecôte

8. Entrecôte med bakt hvitløk og marinert feta

En stor og saftig entrecôte er manges favoritt når de skal unne seg noe riktig godt. Perfekt stekt og med smakfullt følge av fetaost og bakt hvitløk er dette mat som kan sette noen og enhver i feststemning. 

Biff Creole

9. Biff Creole

Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre.

Biff med varm nudelsalat

10. Biff med varm nudelsalat

Litt sydlandsk inspirasjon til biffmiddagen kan aldri slå feil!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 28.05.2024 06:07:16