Biff og båndspagetti

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Prøv kremet pasta med strimlet biffkjøtt. Dette er en rask og god pastarett som de fleste vil like. 

Ingredienser

  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 1 stk rød paprika
  • 8 stk frisk sjampinjong
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss frisk basilikum
  • 1 ss dijonsennep
  • 250 g fersk tagliatelle

Slik gjør du

  1. Skjær paprika i strimler og sjampinjong i båter.
  2. Fres biffstrimlene i en varm stekepanne med margarin.
  3. Ha i sjampinjong og paprika. Fres raskt på sterk varme.
  4. Rør inn crème fraiche, fløte og sennep. Dryss over finhakket frisk basilikum og smak til med salt og pepper. La det hele surre i 5- 10 minutter.

Server båndspagetti i dype tallerkener med kjøtt og saus over. Pynt gjerne med en basilikum.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.