Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff og båndspagetti

Biff og båndspagetti

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 1 stk. rød paprika
  • 8 stk. frisk sjampinjong
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss frisk basilikum
  • 1 ss dijonsennep
  • 250 g fersk tagliatelle
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv kremet pasta med strimlet biffkjøtt. Dette er en rask og god pastarett som de fleste vil like. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 1 stk. rød paprika
  • 8 stk. frisk sjampinjong
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss frisk basilikum
  • 1 ss dijonsennep
  • 250 g fersk tagliatelle

Slik gjør du

  1. Skjær paprika i strimler og sjampinjong i båter.
  2. Fres biffstrimlene i en varm stekepanne med margarin.
  3. Ha i sjampinjong og paprika. Fres raskt på sterk varme.
  4. Rør inn crème fraiche, fløte og sennep. Dryss over finhakket frisk basilikum og smak til med salt og pepper. La det hele surre i 5- 10 minutter.

Server båndspagetti i dype tallerkener med kjøtt og saus over. Pynt gjerne med en basilikum.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 21.05.2024 02:57:50