Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kje i brioche

Kje i brioche

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g stekt kjøtt av kjebog eller kjelår
  • 1 ss smør
  • 2 ss grov sennep
  • 2 ss honning
  • 2 ss kremost naturell eller snøfrisk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. rødløk
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sukker
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød
  • 0,5 pk blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 608 kcal
Fett 36 g
Protein 22 g
Karbohydrater 48 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

«Hva gjør vi med resten?», er et stadig tilbakevendende spørsmål. Vi hadde rester av stekt kjebog –  ikke nok til en middag, men nok til å lage en kjapp, liten koserett med spennende smak.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g stekt kjøtt av kjebog eller kjelår
  • 1 ss smør
  • 2 ss grov sennep
  • 2 ss honning
  • 2 ss kremost naturell eller snøfrisk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. rødløk
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sukker
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød
  • 0,5 pk blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 608 kcal
Fett 36 g
Protein 22 g
Karbohydrater 48 g

Slik gjør du

  1. Kutt eller trekk kjøttet fra hverandre, slik at det blir finfordelt i fibre (ikke finkuttet)
  2. Varm kjøttet i en stekepanne med litt smør.
  3. Bland sammen sennep, honning og kremost.

    Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

  4. Skjær løk i tynne båter eller skiver og bland med sukker og soyasaus. Bruk hendene og masser soppen en stund, så den blir myk.
  5. Varm burgerbrødene i brødrister eller i grillpanne.
  6. Fyll de varme brødene med salat, kjekjøtt, dressing og løk.

 

Det er enklest å trekke kjøttet fra hverandre i fiberretningen om kjøttet ikke er kaldt. «Pulled» er en fin måte å servere alle slags kjøttrester på om du ikke har så mye. Smak det til med en barbequesaus, eller server med en god dressing, som her.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB11 03.11.2024 21:27:40