Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Høy sandwich med posjert egg

Ingredienser

  • 1 stk. egg fersk, kjøleskapskaldt
  • 1 l vann
  • 0,5 ts eddik, 7 %
  • 0,5 ts salt
  • 2 skiver brød
  • 2 ts rømme
  • 0,25 stk. hjertesalat eller liten nykål
  • 1 ts olivenolje
  • 2 ss hakket frisk dill
Del

Sandwich med posjert egg

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En skikkelig digg sandwich med spekeskinke og posjert egg. Matluksus som kan passe akkurat når det passer deg.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 1 stk. egg fersk, kjøleskapskaldt
  • 1 l vann
  • 0,5 ts eddik, 7 %
  • 0,5 ts salt
  • 2 skiver brød
  • 2 ts rømme
  • 0,25 stk. hjertesalat eller liten nykål
  • 1 ts olivenolje
  • 2 ss hakket frisk dill

Slik gjør du

  1. Kok opp vann med eddik og salt. Senk varmen så det ikke fosskoker. Knekk egg i en kopp og la det gli forsiktig ned i vannet. La egget stivne i vannet i 4-5 minutter, og løft det forsiktig over i kaldt vann. Fjern gjerne løs eggehvite så egget ser pent ut.
  2. Hakk salaten fint og bland sammen med olje og hakket dill. Smør brødskivene med rømme og legg på salatblandingen. Drypp over litt olivenolje og krydre forsiktig med salt og pepper. Legg på spekeskinkeskivene og plasser det posjerte egget på toppen. Legg på en skive brød over egget.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 25.03.2023 09:36:51