Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eggesalat i brioche

Eggesalat i brioche

Ingredienser

porsjoner

Eggesalat:

  • 4 stk. egg
  • 2 ss rømme eller crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss majones
  • 1 ts sennep
  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Til servering:

  • 4 blader hjertesalat
  • 4 stk. brioche pølsebrød
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag en deilig eggesalat og fyll den i saftige briochebrød! Vihar brukt ferdige brioche-pølsebrød,  men du kan like gjerne fylle salaten i rundstykker, baguetter eller på en sandwich. Salaten holder seg 3-4 dager i kjøleskapet, og passer for eksempel til afternoon tea eller som en liten lunsjrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Eggesalat:

  • 4 stk. egg
  • 2 ss rømme eller crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss majones
  • 1 ts sennep
  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Til servering:

  • 4 blader hjertesalat
  • 4 stk. brioche pølsebrød

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pynt gjerne med litt finhakket vårløk og gressløk, og kvern litt pepper over til slutt.

Eggesalat i brioche

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB14 27.07.2024 04:09:39