Ingredienser

Pizzadeig:

  • 25 g gjær
  • 2,5 dl lunkent vann
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • ca. 7 dl hvetemel

Fyll:

salt og pepper

  • 3 ss hvitløksmør
  • ca. 200 g mozzarella
  • 2 dl ruccula
  • 10 stk. rød cherrytomat
  • 1 ss pinjekjerner
  • 2 ss pesto
Del

Kyllingpizza med mozzarella

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Investerer du en liten halvtime i å sette en pizzadeig får du til gjengjeld "verdens beste pizza". Denne er med kylling, mozzarella og mye annet godt.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Pizzadeig:

  • 25 g gjær
  • 2,5 dl lunkent vann
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • ca. 7 dl hvetemel

Fyll:

salt og pepper

  • 3 ss hvitløksmør
  • ca. 200 g mozzarella
  • 2 dl ruccula
  • 10 stk. rød cherrytomat
  • 1 ss pinjekjerner
  • 2 ss pesto

Slik gjør du

1. Rør gjæren ut i fingervarmt vann (37 °C) og tilsett olje, salt og hvetemel. Elt deigen godt. La den heve ca. 1/2 time.

2. Stek kyllingstrimlene og dryss over salt og pepper.

3. Smør hvitløksmør over pizzabunnen. Del mozzarellaost i skiver og cherrytomater i to. Fordel fyllet over bunnen og legg på små klatter med pesto.

4. Stek i stekeovnen ved 225 °C i 15-20 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Andre ting du kanskje synes er interessant