Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rundstykker

Ingredienser

  • 25 g gjær
  • 60 g margarin
  • 1 dl vann
  • 2,5 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1 stk. egg
  • ca. 1 l hvetemel

Til pensling og pynt:

  • ca. 2 ss valmuefrø
  • 0,5 egg til pensling
Del

Rundstykker

(35)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Prøv våre myke og gode rundstykker. Har du plass i fryseboksen er det enkelt å lage dobbel eller trippel porsjon med rundstykker og fryse ned til senere. Det blir ca. 20 rundstykker av en porsjon deig.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 25 g gjær
  • 60 g margarin
  • 1 dl vann
  • 2,5 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1 stk. egg
  • ca. 1 l hvetemel

Til pensling og pynt:

  • ca. 2 ss valmuefrø
  • 0,5 egg til pensling

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Rundstykkene er fine å fryse. De tiner raskt, men kan også tines forsiktig i mikro. Rundstykkene er supre å smøre når du skal ta med et matfat til en dugnad eller avslutning.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 22.03.2023 00:12:32