Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Glutenfrie fylte horn

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 150 g smør
  • 6 dl melk
  • 1 pk tørrgjær
  • 1,5 ss fiberhusk
  • 250 g jyttemel
  • 500 g semper mix
  • 2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 stk. egg til pensling
  • 0,5 dl gresskarkjerner til pynt

Fyll:

  • 1 pk kokt skinke
  • 200 g revet ost
  • 2 ss grovhakkede hasselnøtter ( kan sløyfes )
Del

Glutenfrie fylte horn

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftige horn fylt med ost, skinke og hasselnøtter er godt å ha i matpakken, tursekken eller som et alternativ til kaker og andre søte saker i bursdager, avslutninger og dugnader. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 150 g smør
  • 6 dl melk
  • 1 pk tørrgjær
  • 1,5 ss fiberhusk
  • 250 g jyttemel
  • 500 g semper mix
  • 2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 stk. egg til pensling
  • 0,5 dl gresskarkjerner til pynt

Fyll:

  • 1 pk kokt skinke
  • 200 g revet ost
  • 2 ss grovhakkede hasselnøtter ( kan sløyfes )

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hornene kan godt fryses. Ta dem opp på morgenen, så tiner dem og er klare til du eller barna skal spise lunsj. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB15 30.11.2022 17:18:08