Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glutenfrie fylte horn

Glutenfrie fylte horn

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g smør
  • 6 dl melk
  • 1 pk tørrgjær
  • 1,5 ss fiberhusk
  • 250 g jyttemel
  • 500 g semper mix
  • 2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 stk. egg til pensling
  • 0,5 dl gresskarkjerner til pynt

Fyll:

  • 1 pk kokt skinke
  • 200 g revet ost
  • 2 ss grovhakkede hasselnøtter ( kan sløyfes )
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftige horn fylt med ost, skinke og hasselnøtter er godt å ha i matpakken, tursekken eller som et alternativ til kaker og andre søte saker i bursdager, avslutninger og dugnader. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g smør
  • 6 dl melk
  • 1 pk tørrgjær
  • 1,5 ss fiberhusk
  • 250 g jyttemel
  • 500 g semper mix
  • 2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 stk. egg til pensling
  • 0,5 dl gresskarkjerner til pynt

Fyll:

  • 1 pk kokt skinke
  • 200 g revet ost
  • 2 ss grovhakkede hasselnøtter ( kan sløyfes )

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hornene kan godt fryses. Ta dem opp på morgenen, så tiner dem og er klare til du eller barna skal spise lunsj. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 10:12:42